ADRESSE

Vangede Lægehus
Ellegårdsvej 87,
2820 Gentofte

TELEFONNUMMER

39667506

TELEFONTID

LÆGE:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 08.00-09.00.

SEKRETÆR:
Mandag-tirsdag: 09.30-12.00.
Onsdag: 9.30-11.30.
Torsdag-fredag: 9.30-12.00.

For akut henvendelse er der åbent dagligt på telefonen fra 08.00-16.00.

SELVBETJENING

NYE BRUGERE: Kom i gang med at bruge selvbetjening med det samme. Du kan få adgang ved at oprette brugernavn og adgangskode under selvbetjening. Du kan komme i gang med at bruge selvbetjening uden kontakt til lægehuset.

EKSISTERENDE BRUGERE: Hvis du allerede bruger selvbetjening kan du blot fortsætte som hidtil med eksisterende brugeroplysninger og password. Børn oprettes i eget CPR nummer.  Alle oplysninger lagres i journalen.

Der opfordres til at benytte email-konsultationer til f.eks. mindre problemstillinger, råd om fortsat behandling eller svar på prøver. Vi stiler efter at svare på elektronisk kommunikation inden for 1-2 arbejdsdage, men i nogle perioder kan der gå op til 5 arbejdsdage. Derfor er e-mail-konsultationer ikke til akutte forespørgsler.

Du har mulighed for at bestille tid via hjemmesiden. Gå til selvbetjening for at bestille tid.

 

Vi opfordrer til at benytte elektronisk bestilling via selvbetjening på hjemmesiden til genbestilling af medicin. Gå til selvbetjening for at bestille medicin.

Sovemedicin og anden afhængighedsskabende medicin kan dog som udgangspunkt kun ordineres ved personligt fremmøde i henhold til Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse.

DOWNLOAD APP

Vidste du at du kan hente en mobil app, der hedder Mit Helbred, hvor du kan logge ind med din adgangskode fra hjemmesiden og få adgang til de samme funktioner som du har via selvbetjening på hjemmesiden?